ua en ru

У Донецькій області на пожежі житлового будинку загинув чоловік

У Донецькій області на пожежі житлового будинку загинув чоловік Фото: пожежа (dsns.gov.ua)

Тіло обгорілого невстановленого чоловіка рятувальники виявили в коридорі будинку

У Донецькій області 24 червня 2017 року о 00:36 стало відомо про пожежу на вулиці Торгова в місті Лиман, наслідком якої стала загибель однієї людини. Про це повідомляє прес-центр обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що за вказаною адресою були спрямовані чергові відділення 21-го Державного пожежно-рятувального загону у складі шістьох рятувальників та двох одиниць техніки.

"По прибуттю на місце виклику вогнеборці встановили, що горіння відбувається в одноповерховому житловому будинку. Під час проведення розвідки й гасіння пожежі в коридорі рятувальники виявили тіло обгорілого чоловіка, анкетні дані якого встановлюються. Пожежу було локалізовано о 01:00 та остаточно ліквідовано о 02:05", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, вогнем було знищено три віконні блоки, три дверні блоки та речі колишнього використання. Причина займання встановлюється.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Лондоні в районі Кемден евакуюють жителів 161 квартири багатоповерхового будинку через імовірні проблеми з безпекою в них і загрозою пожежі.