ua en ru

У результаті потасовок на Майдані постраждали дві людини

У результаті потасовок на Майдані постраждали дві людини Фото: поліція

Серед постраждалих один поліцейський

Під час знесення наметів на Майдані Незалежності в Києві постраждало дві людини, серед яких поліцейський. Про це повідомив керівник поліції Києва Андрій Крищенко, передає "5 канал".

Зазначено, що правоохоронці забрали на Майдані Незалежності дві палатки. В акцію вони втрутилися після того, як її учасники намагалися запалити шини.

"Не було жодних дозволів на встановлення наметів, тому поліція також їх вилучила. Серед постраждалих - один поліцейський, і звернувся один громадянин. Під час цієї сутички на Майдані невідомий завдав йому (потерпілому) удар, внаслідок чого - перелом носа", - сказав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві на Майдані сталися бійки. Конфлікт виник між активістами і поліцією, після того як мітингувальники спробували підпалити автомобільні покришки на Майдані. В ході бійки був застосований сльозогінний газ.

Раніше сьогодні вже сталася коротка сутичка між мітингувальниками і поліцейськими. Активісти спробували встановити намет. Незабаром їм це вдалося, а ще через деякий час на Майдані поставили ще один намет.

Перед річницею заступник міністра внутрішніх справ України Вадим Троян повідомив, що в центрі Києва у зв'язку з заходами посилили охорону порядку. Безпеку на центральних вулицях столиці будуть забезпечувати понад 3,5 тисячі правоохоронців та бійців Національної гвардії.