ua en ru

Унаслідок падіння поїзда з мосту у США загинули 6 людей

Унаслідок падіння поїзда з мосту у США загинули 6 людей Фото: поліція

До лікарень з різними ушкодженнями доставлено щонайменше 50 людей

В результаті падіння поїзда з мосту у Вашингтоні (США) щонайменше шестеро людей загинули. Про це повідомляє Associated Press.

Так, до лікарень з різними ушкодженнями доставлено щонайменше 50 людей. Понад 10 з них - у важкому або критичному стані.

Унаслідок аварії два вагони впали з залізничного моста на шосе Interstate 5 і пошкодили кілька автомобілів. Через обвалення двері вагонів заблокувалися, тому пасажирам доводилося вибиратися назовні через вікна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що інцидент стався вранці 18 грудня приблизно в 60 кілометрах на південь від Сіетла. Через падіння поїзда на шосе Interstate 5 утворилася пробка, рух потягів на аварійній ділянці перервано. Так, останній вагон, що зійшов з рейок і впав на шосе, придавив собою автомобілі, в результаті чого постраждали декілька водіїв. Поліція попросила водіїв уникати району поблизу естакади і долини Нікуалли.

70 осіб були доставлені в лікарню. За словами медиків, 4 людини перебувають у критичному стані, ще 9 у важкому, але стабільному стані. Внаслідок події було пошкоджено 5 автомобілів і 2 напівпричепа.