ua en ru

Падіння поїзда з мосту у США не спричинило витік небезпечних речовин

Падіння поїзда з мосту у США не спричинило витік небезпечних речовин Фото: поліція США (facebook.com/NYPD)

У Вашингтоні з рейок зійшли 12 вагонів і локомотив поїзда

В результаті падіння поїзда з мосту у Вашингтоні (США) витоків пального не сталося. Про це повідомляє телекомпанія CNN.

"Всього було 12 вагонів і два локомотива, 13 з них зійшли з рейок. Безліч втрат, ми поки не можемо назвати точну кількість жертв", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що розчищення залізничного полотна і автошосе від розбитих вагонів і машин дозволить приступити до розслідування не раніше настання ночі.

"Ми очікуємо прибуття слідчих Національного управління з безпеки на транспорті для того, щоб вони могли завершити своє розслідування. Поліція і патрульно-постова служба штату знаходяться тут. Думаю, що не помилюся, якщо скажу, що все затягнеться до глибокої ночі", - повідомила прес-секретар Брук Бова.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Вашингтоні (США) пасажирський поїзд зійшов з рейок і впав з мосту на шосе, в результаті постраждали 83 людини.

Інцидент стався вранці 18 грудня приблизно в 60 кілометрах на південь від Сіетла. Через падіння поїзда на шосе Interstate 5 утворилася пробка, рух потягів на аварійній ділянці перервано. Так, останній вагон, що зійшов з рейок і впав на шосе, придавив собою автомобілі, в результаті чого постраждали декілька водіїв. Поліція попросила водіїв уникати району поблизу естакади і долини Нікуалли.