ua en ru

В результаті обстрілу в Луганській області загинув один військовий ЗСУ

В результаті обстрілу в Луганській області загинув один військовий ЗСУ Фото: у Луганській області загинув український військовий

Бойовики намагалася прорвати лінію оборони поблизу смт Новотошківське

В результаті обстрілу при спробі прориву лінії оборони бойовиками загинув один український військовослужбовець. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє Луганська обласна державна адміністрація.

Диверсійно-розвідувальна група бойовиків під прикриттям вогню з 120-мм мінометів намагалася прорвати лінію оборони поблизу смт Новотошківске, в результаті чого загинув український боєць.

Наголошується, що за минулу добу і після півночі російсько-терористичні війська 15 разів відкривали вогонь вздовж всієї лінії розмежування.

Крім того, бойовики 7 разів відкривали вогонь по силам АТО поблизу Новоолександрівки і Новозванівки Попаснянського району, використовуючи автоматичні і підствольні гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Також бойовики 6 разів застосовували вогонь в напрямку сіл Кримське і Лобачево Новоайдарського району, і два рази застосували протитанкові і підствольні гранатомети поблизу Станиці Луганської.

Новини АТО: один військовослужбовець загинув у наслідок спроби прориву лінії оборони ворожою ДРГ Диверсійно-розвідуваль...

Опубліковано Луганська обласна державна адміністрація 1 грудня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що український військовий з метою уникнути покарання перейшов на бік бойовиків.