ua en ru

В результаті обстрілу з боку бойовиків в Авдіївці поранена жінка

В результаті обстрілу з боку бойовиків в Авдіївці поранена жінка Фото: поліція

Поранену госпіталізовано, стан її важкий

В результаті обстрілу з боку бойовиків в Авдіївці (Донецька область), який вівся вчора ввечері, поранена мирна мешканка. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Донецькій області.

"Близько 19:20, перебуваючи на городі власного будинку по вул. Металургів (Червоноармійській), в районі біля промзони, жінка отримала вогнепальне поранення. Поранена госпіталізована, стан її важкий. Вогонь вівся з боку окупованої території", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, про подію повідомив син потерпілої. Медики констатували у жінки вогнепальне поранення живота з виходом в області лопатки. Зараз жінка знаходиться у реанімаційному відділенні Авдіївської лікарні.

"Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 15 год. 1 ст. 115 "Замах на вбивство" Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики продовжують провокаційні обстріли позицій сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі.