ua en ru

В результаті обстрілу Сартани бойовиками 2 людей загинули, - МВД

В результаті обстрілу Сартани бойовиками 2 людей загинули, - МВД Фото: боевики

Поранення різного ступеню тяжкості отримали 6 мирних мешканців

В результаті обстрілу селища Сартана бойовиками двоє людей загинули та 6 - поранені. Про це повідомляє прес-служба головного управляння Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області.

Як повідомляється, до чергової частини ГУМВС області від чергового МНС надійшло повідомлення про попадання снаряду у житловий будинок по вул. Громова.

Зазначається, що за повідомленнями медиків стало відомо про двох загиблих.

"Медики швидкої допомоги інформують про 1 загиблого чоловіка, знайденого на вул. Заозерна. Станом на 00.20 стало відомо про ще одну загиблу людину - дівчину віком приблизно 20-22 роки, яка була знайдена на вул. Красноармійській. Станом на 00.40 встановлено, що серед поранених - чоловік 37 років та 10-річна дівчинка, які госпіталізовані до лікарні м. Маріуполя з осколковими пораненнями. За попередньою інформацією, постраждалій дівчинці робитимуть ампутацію стопи. Станом на ранок відомо, що снаряди влучили у 4 приватні будинки на вулицях Громова, Красноармійська та Ізвилиста. Внаслідок обстрілу терористів поранення різного ступеню тяжкості отримали 6 мирних мешканців - 4 чоловіка, жінка та дитина", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що на місці обстрілу працює слідчо-оперативна група Іллічівського РВ м. Маріуполя.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні, 17 серпня, в Маріуполі оголошено траур за загиблими в Сартані.