ua en ru

В результаті наїзду на натовп в Барселоні загинули 2 людини

В результаті наїзду на натовп в Барселоні загинули 2 людини Фото: у Барселоні фургон в'їхав у натовп (twitter.com r0eland)

Фургон в'їхав у натовп людей у центрі Барселони

В результаті наїзду фургона на натовп в Барселоні (Іспанія), який відбувся сьогодні, 17 серпня 2017 року, загинули 2 людини. Про це повідомляє Reuters з посиланням на місцеві ЗМІ.

"Дві людини загинули в аварії в центрі Барселони", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що фургон в'їхав у натовп людей у центрі Барселони. В результаті події постраждали щонайменше 20 людей, водій з місця події втік. Місцева поліцію кваліфікувала інцидент як терак.

Фургон проїхав по центральній набережній Рамбла-де-Каналет і врізався у другий кіоск проспекту. Після наїзду поліцейські евакуювали цей район, в той час як кілька машин швидкої допомоги оглядають постраждалих. Крім того, магазини закрилися зсередини з клієнтами, щоб захистити людей від інцидентів.

Крім того, за словами очевидців, в зазначеному районі були чутні постріли. Поліція розшукує водія. Влада радить громадянам не виходити на вулицю на площі Каталонії. Також у зазначеному районі тимчасово можуть бути закриті станції метро.