ua en ru

В результаті падіння винищувача Су-27 загинули два пілоти

В результаті падіння винищувача Су-27 загинули два пілоти Фото: Су-27УБ (pixabay.com)

Виявлені тіла двох пілотів: один - військовослужбовець Повітряних сил ЗСУ, другий - військовослужбовець Повітряних сил Нацгвардії США

В результаті краху винищувача Су-27 під час міжнародних навчань "Чисте небо - 2018" загинули два пілоти. Про це повідомляє РБК-Украина з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

"З жалем повідомляємо, що, за інформацією пошуково-рятувальної групи, були виявлені тіла двох пілотів: один - військовослужбовець Повітряних сил Збройних сил України, другий - військовослужбовець Повітряних сил Національної гвардії США", - йдеться в повідомленні.

В результаті падіння винищувача Су-27 загинули два пілоти

Нагадаємо, за даними Міністерства оборони України, подія сталася неподалік від населеного пункту Хмільник Вінницької області. Український мілітарний портал повідомив, що уламки літака знайшли біля села Пагурці, яке знаходиться у Вінницькій області.

Як відомо, 8 жовтня в Україні почалися багатонаціональні авіаційні навчання "Чисте небо" з участю країн-членів НАТО. Навчання проходять в Хмельницькій області, а також на аеродромі Гавришівка у Вінницькій області. Крім України, участь в навчаннях візьмуть ще 9 країн: Бельгія, Великобританія, Данія, Естонія, Нідерланди, Польща, Румунія і США.