ua en ru

Внаслідок ДТП у Вінницькій області загинули 3 людини

Внаслідок ДТП у Вінницькій області загинули 3 людини Фото: ДТП сталася у Вінницькій області

Одна особа загинула на місці події, ще двоє - у лікарні

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) у Вінницькій області, що сталася вчора, 7 жовтня 2016 року, загинули 3 людини. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

"Вчора близько 13 години біля с. Тарасівка Гайсинського району сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій одна особа загинула на місці. Четверо людей були госпіталізовані до лікарні, де згодом двоє з них померли. Усі потерпілі - жителі Гайсинського району", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, встановлено, що на автодорозі "Стрій-Кіровоград-Знам’янка" біля села Тарасівка Гайсинського району "ВАЗ-2104" виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з "ВАЗ-2109".

Внаслідок ДТП у Вінницькій області загинула 74-річна пасажирка автомобіля "ВАЗ-2104", а також 64-річна жінка, яка перебувала в "ВАЗ-2109" та 34-річний водій.

Інший водії віком 58 років а також 37-річна пасажирка "ВАЗ-2109" госпіталізовані з різного ступеню травмами до районної лікарні.

За даним фактом слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть кількох осіб).

Внаслідок ДТП у Вінницькій області загинули 3 людиниВнаслідок ДТП у Вінницькій області загинули 3 людиниВнаслідок ДТП у Вінницькій області загинули 3 людиниВнаслідок ДТП у Вінницькій області загинули 3 людини

Фото: ДТП у Вінницькій області

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 5 жовтня у Рівненській області сталася ДТП за участю військових, 4 поранених.