ua en ru

Внаслідок ДТП у Тернопільській області загинули 3 людей

Внаслідок ДТП у Тернопільській області загинули 3 людей Фото: ДТП

Ще двоє людей внаслідок ДТП отримали поранення

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася вранці, 15 червня, у Тернопільській області загинули 3 людей, ще двоє отримали поранення. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Тернопільській області.

"Троє людей загинуло, двоє у важкому стані в результаті дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася вранці, 15 червня", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, ДТП сталася на трасі Броди-Тернопіль, де близько 7 ранку зіткнулися автомобілі Volkswagen Passat та ВАЗ-2105.

"Водій іномарки, рухаючись з Тернополя в бік Залізців, обганяючи автомобіль, виїхав на смугу зустрічного руху та врізався у ВАЗ-2105, що рухався в напрямку обласного центру. В результаті зіткнення загинув водій Volkswagen Passat, 1964 року народження, а також кермувальник та пасажир "Жигулів" 1972 та 1974 років народження", - йдеться у повідомленні.

Наразі триває слідство, встановлюються остаточні причини аварії, а також стан водіїв на момент ДТП.

altaltaltalt

Фото: ДТП у Тернопільській області

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на площі Перемоги в Києві автомобіль в'їхав у трамвай, а трамвай, в свою чергу, зійшов з рейок.