ua en ru

У результаті ДТП на Рівненщині постраждали 7 людей

У результаті ДТП на Рівненщині постраждали 7 людей Фото: в результаті ДТП в Рівненській області постраждали 7 людей

Згідно з результатами експертизи, всі водії були тверезими

Вчора, 24 квітня, в Рівненській області на трасі Київ-Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої 7 осіб отримали тілесні ушкодження. Про це повідомляється на сайті Національної поліції.

"Правоохоронці на місці події з’ясували, що 20-річний водій "ВАЗ 2108", житель Донецька, який наразі проживає у Львові, рухаючись у напрямку Рівного, не впорався із керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з "Mercedes-Benz Sprinter". Останнім керував 33-річний житель Костопільського району. Авто врізалося у відбійник, у результаті чого його відкинуло на смугу зустрічного руху, де він зіткнувся із ще одним мікроавтобусом "Renault Trafic", під керуванням 36-річного жителя Млинівського району", - йдеться в повідомленні.

Найбільше медичної допомоги потребували пасажири "Renault": троє дітей водія. Їх госпіталізували у дитяче відділення Дубенської центральної районної лікарні з травмами. Інші постраждалі у ДТП також звернулися за медичною допомогою.

Повідомляється, що, згідно з результатами експертизи, всі водії були тверезими. Поліцейські почали досудове розслідування.

altaltaltaltaltalt

Фото: в результаті ДТП в Рівненській області постраждали 7 осіб

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на дорогах України з початку 2014 року загинуло 12,4 тис. осіб. Про це під час колегії Міністерства внутрішніх справ повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.