ua en ru

Внаслідок ДТП у Хмельницькій області травмовано 6 осіб

Внаслідок ДТП у Хмельницькій області травмовано 6 осіб Фото: ДТП сталася у Хмельницькій області

У Хмельницькій області зіштовхнулися 4 автомобілі

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) у Хмельницькій області, що сталася вчора вранці, 26 лютого, на автодорозі Житомир - Чернівці травмовано 6 осіб. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області.

Як зазначається, правоохоронці встановили, що водій автомобіля Fiat Scudo допустив зіткнення з позашляховиком HyundaiTucson. Крім того, водій автомобіля Volkswagen Caddy, який рухався за позашляховиком, щоб уникнути зіткнення, виїхав на зустрічну смугу, де зіштовхнувся з автомобілем ВАЗ 2106.

Повідомляється, що внаслідок ДТП водій автомобіля Fiat Scudo отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та струсу головного мозку і був госпіталізований в нейрохірургічне відділення міської лікарні. Крім того, повідомляється про наявність ще п’яти потерпілих: двоє пасажирів автомобіля Fiat Scudo, водії Hyundai Tucson та ВАЗ 2106, а також пасажир Volkswagen Caddy. Усім їм надано медичну допомогу без госпіталізації.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами" Кримінального кодексу України.

altalt

Фото: ДТП у Хмельницькій області

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Хмельницькому машина швидкої допомоги потрапила в ДТП.