ua en ru

У Хмельницькому машина швидкої допомоги потрапила у ДТП

У Хмельницькому машина швидкої допомоги потрапила у ДТП Фото: У Хмельницькому "швидка" потрапила у ДТП

Вночі у Хмельницькому сталося ДТП за участю автомобіля швидкої допомоги

Сьогодні вночі у Хмельницькому на перехресті Старокостянтинівського шосе і проспекту Миру сталася ДТП, в якій зіткнулися карета швидкої допомоги і автобус. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

Повідомляється, що водій автобуса MAN не надав переваги в русі автомобілю швидкої допомоги, в результаті чого сталося зіткнення.

В результаті ДТП всі члени бригади швидкої допомоги отримали тілесні ушкодження. У водія діагностували закриту черепно-мозкову травму і струс мозку, у 51-річного лікаря - закриту черепно-мозкову травму і різано-колоту рану голови, а у 63-річного фельдшера - забій грудної клітини. Також забій губи отримав 8-річна дитина, який знаходився в автобусі. Всім постраждалим надана медична допомога без госпіталізації.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами" Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, арешту або обмеження волі на строк до 3 років.

Нагадаємо, за минулу добу на автомобільних дорогах України загинули 10 осіб, ще 50 отримали травми.