ua en ru

Рейтинг популярності "Дому-2" в соціальних мережах: Вікторія Боня випереджає Собчак

Скільки коштують зірки шоу-бізнесу? Мабуть, головне питання будь-якого продюсера або рекламодавця в світі. Як знайти висхідну зірку шоу-бізнесу, популярну у росіян, яка візьме за рекламу тих чи інших брендів або послуг з розкручування ТМ менше, ніж її реальна вартість і популярність в порівнянні з іншими зірками РФ, - розбиралися аналітики розділу "новини Росії" і "новини шоу-бізнесу" журналу інвесторів "Біржовий лідер".

Кількість шанувальників в соціальних мережах - один із об'єктивних критеріїв оцінки популярності зірок

Якщо знайти відправну точку склади об'єктивний рейтинг популярності зірок, далі все стає дуже просто, - пояснив в інтерв'ю "Біржовому лідеру" відомий маркетолог Канади Євген Ольховський. Наприклад, наша маркетингова компанія спільно з "Біржовим лідером" оцінюємо висхідних зірок по 3-м об'єктивним і легко перевіряється критеріям популярності в інтернеті:
- кількість пошукових запитів в Яндексі;
- кількість згадувань у ЗМІ в Яндекс новин;
- кількість "друзів" у соціальних мережах ("Вконтакті", "Twitter" ,"Однокласники", "Facebook" і "Мій світ" mail.ru)

Так, учасникам відомого реаліті-шоу "дом-2" можна вивести наступну таблицю кількості "друзів" (фактично шанувальників) кожної з діючих або екс учасників Дому-2.

1. Одноосібний лідер за популярністю в соціальних мережах - Вікторія Боня - більш 1.68 млн. друзів (фанів) - екс учасниця Вдома-2, в даний час ведуча іншого реаліті-шоу "Канікули в Мексиці". Така кількість фанів дало 3 соціальні мережі "Вконтакте", "Мій світ" mail.ru і Твіттер.

Основні теми обговорення Вікторія Боня у соціальних мережах:
- Виправить Вікторія Боня падаючий рейтинг "Канікул в Мексиці" . Канікули в Мексиці на голову програють в популярності "Дому-2", виправить нова ведуча тренд, зуміє стати популярнішим колишніх ведучих - легендарних Жанна Фріске і Олени Водонаєвої.
- Хто і чому з політиків і зірок шоу-бізнесу носить годинник на правій руці . Виявляється Вікторія Боня носить годинник на правій руці, як і Президент Росії Володимир Путін, олімпійський чемпіон Олександр Лебзяк, зірка "Ласкавого травня" Юрій Шатунів, популярний політик Ізраїлю Ехуду Ольмерту (16-й за рахунком прем'єр-міністр і глава уряду Ізраїлю), кіно діва США Джулія Робертс та ін.

2 Місце за популярністю в соціальних мережах у Альони Водонаєвої - близько 1.458 млн.. друзів. Основний потік екс-учасницю "Дому-2" дала соціальна мережа "Мій світ" mail.ru. Основні теми обговорення про Альоні Водонаєвої -
- новий контракт - Альона Водонаєва проміняла "Канікули в Мексиці" на шоколадний бренд Bind chocolate
- чутки в мережах про те, що вона розлучилася з чоловіком, який, не мають під собою жодної підстави - Звичаї: чи має право зірка шоу-бізнесу ображати, коли її ображають.
- взаємовідносини Вікторії Боні з Альоною Водонаєвою - Вікторія Боня вступила на стежку війни з Альоною Водонаєвою

3 Місце по популярності в соціальних мережах у Ксенії Собчак, в минулому екс провідною Вдома-2, в даний час однією з найбільш помітних фігур в опозиції Росії. Звідси і розкид тим про Ксенії Собчак - від влади в Росії до особистого життя
- У ТОП-20 популярності політиків Росії Собчак обійшла спікера. Омани ЗМІ
- Ксенія Собчак розійшлася з Іллею Яшиним і практично відразу ж У Ксенії Собчак - новий залицяльник - чим не тема для соціальних мереж порівняти чоловіків і смаки світської левиці Росії.

Слідом за трійкою лідерів за популярністю в соціальних мережах йдуть - Дарина Пынзарь і Євгена Феофилактова, Ксенія Бородіна і Неллі Єрмолаєва, Ольга Бузова, Наталія Варвина та ін.

Аутсайдери серед зірок Вдома-2: Катерина Колісниченко та Ірина Агібалова, всього по 6.2 і 7 тис. фанів.