ua en ru

Всі рейси до Британії з Шарм-ель-Шейха затримуються через нові дані про А321

Всі рейси до Британії з Шарм-ель-Шейха затримуються через нові дані про А321 Фото: місце катастрофи російського лайнера Airbus А321

Сьогодні ввечері до Британії мали відлітати три рейси

Рейси із Шарм-ель-Шейха (Єгипет) до Великої Британії були відкладені через побоювання, що російський літак розбився через "вибуховий пристрій". Про це повідомляє ВВС.

Повідомляється, що всі рейси, які повинні були відправитися сьогодні з курортного міста до британських аеропортів, оглядаються експертами з оцінки безпеки.

В свою чергу прес-секретар британського уряду заявив, що рішення про затримку вильотів прийнято в якості "заходів безпеки" і пов'язано "з появою нової інформації".

Згідно з даними онлайн-табло аеропорту Шарм-ель-Шейха, сьогодні ввечері до Британії мали відлітати три рейси - два до Лондона і один до Манчестера. На табло вказано, що рейси до британської столиці затримуються.

Крім того, затримується прибуття одного рейсу з Лондона.

Нагадаємо, 31 жовтня, сталася катастрофа російського літака в Єгипті, на борту якого перебували 224 людини. Серед загиблих четверо українців.

За словами експертів, які прибули на місце катастрофи російського лайнера Airbus А321, літак розвалився на частини ще в повітрі.На думку експертів, авіакатастрофа сталася через вибуховою розгерметизації салону - корпус лайнера луснув від різкого перепаду тиску на великій висоті.