ua en ru

У рейс з "Марфін банк"

У рейс з "Марфін банк"

До 300 000 гривень збільшив суму кредиту для моряків "Марфін банк". Це стало можливим завдяки постійній і копіткої роботи банку з потенційними і діючими клієнтам – моряками, а також стійкого фінансового положення "Марфін банку". Серед переліку послуг, розроблених спеціально для даної категорії громадян, – тарифний пакет для отримання заробітної плати, що включає в себе оформлення основної та додаткової платіжної картки банку, підключення до Інтернет-банкінгу та Мобільного банкінгу за спеціальним тарифним планом, підвищені ставки по депозитах і багато іншого.

29 вересня 2017 незалежне рейтингове агентство (РА) "Кредит-Рейтинг" в черговий раз підтвердило рейтинг надійності депозитів Публічного акціонерного товариства "Марфін банк" на вищому рівні - оцінка "5". Висока оцінка рейтингу депозитів ПАТ "Марфін банк" підкріплена традиційними показниками рентабельності, достатності капіталу, системності банку.

Раніше 27 червня 2017 РА "Кредит-Рейтинг" підтвердило і довгостроковий кредитний рейтинг ПАТ "Марфін банк" на рівні иаА. Прогноз рейтингу - стабільний, що вказує на відсутність передумов для його зміни протягом 2017 року. Вже протягом кількох років, починаючи з 2009 року, банк зберігає високі рейтингові позиції, що говорить про ПАТ "Марфін банк" як про надійного партнера і фінансовій установі, що має перспективи розвитку.

Банк витримує всі нормативи НБУ і завжди виконував і виконує взяті на себе зобов'язання своєчасно і в повному обсязі. ПАТ "Марфін банк" не залучає ресурси інших банків на міжбанківському ринку, відсутня рефінансування та стабілізаційні кредити від НБУ, позитивно впливає на високі рейтингові оцінки. Статутний капітал ПАТ "Марфін банк" становить 435 000 000 гривень.