ua en ru

Реванш Кличко і Джошуа може відбутися в листопаді

Реванш Кличко і Джошуа може відбутися в листопаді Фото: Кличко и Джошуа (klitschko-brothers.com)

Другий поєдинок українця і британця планують провести в Лас-Вегасі

Український суперважкоатлет Володимир Кличко (64-5, 53 КО) і володар поясів WBA, IBF і IBO Ентоні Джошуа (19-0, 19 КО) домовилися про проведення другого поєдинку. Про це в своєму Twitter повідомляє віце-президент Федерації професійного боксу Росії Андрій Рябінскій, який також є промоутером Олександра Повєткіна.

"З'явилася перша інформація, що Кличко і Джошуа домовилися про реванш. Попередньо в листопаді в Лас-Вегасі", написав він.

Раніше цю ж інформацію повідомляв віце-президент американського телеканалу Showtime Стівен Еспіноза.

"Таке відчуття, що сторони дійшли згоди. Едді Хирн дуже близький до цього. На мій погляд, багато варіанти були вивчені і відхилені і, думаю, рішення буде прийнято досить швидко. Не секрет, що ми будемо раді, якщо цей бій прийме Америка . І, звичайно ж, це буде феноменальний поєдинок. це буде найбільша битва в суперважкій вазі, яку приймав Лас-Вегас за останні 20 років ", - заявив Еспіноза в коментарі SkySports.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бій-реванш між українцем Володимиром Кличком і чемпіоном світу за версіями IBF, WBA і IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа може відбутися в столиці Уельсу наприкінці жовтня.