ua en ru

Промоутер Джошуа назвав можливу дату і місце реваншу з Кличком

Промоутер Джошуа назвав можливу дату і місце реваншу з Кличком Фото: Джошуа і Кличка

У британця вважають, що Володимир погодиться на поєдинок

Бій-реванш між українцем Володимиром Кличком і чемпіоном світу за версіями IBF, WBA і IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа може відбутися в столиці Уельсу наприкінці жовтня. Про це заявив промоутер британця Едді Хирн, передає The Independent.

"Думаю, що Кличко погодиться на матч-реванш, тому ми вже розглядаємо можливі місця проведення бою. Стадіон в Кардіффі у листопаді буде зайнятий регбі, так що 28 жовтня - хороший варіант", - сказав Хирн.

За словами промоутера, обом боксерам після неймовірного першого поєдинку необхідний час на відновлення і підготовку.

"У Джоша трохи болить плече, у Кличка було розбите обличчя. Так, є кілька тижнів у травні, можливо, весь червень, а потім хлопці будуть думати. Навіть якщо вони заїдуть в свої табори в серпні, залишається майже два місяці для підготовки, і в кінці жовтня можна проводити бій", - зазначив він.

Менеджер зізнався, що розглядає й інші варіанти, на випадок, якщо в Кардіффі організувати бій не вдасться.

"Для Кардіффа ця дата - хороший варіант. Так, є ще грудень, але я не хочу бій в грудні, тому ми також думаємо про арени в Лас-Вегасі, Китаї і Дубаї", - додав промоутер британця.

Нагадаємо, менеджер українського суперважковаговика Володимира Кличка Берндт Бенте заявив, що спортсмен прийме рішення про реванш Ентоні Джошуа в середині червня.