ua en ru

Якщо я вирішу знову битися з Джошуа, то не через гроші, - Кличко

Якщо я вирішу знову битися з Джошуа, то не через гроші, - Кличко Фото: Володимир Кличко (klitschko-brothers.com)

Український боксер не відчуває себе невдахою через програш британцеві

Український суперважкоатлет Володимир Кличко розповів про поєдинок проти Ентоні Джошуа та поділився своїми думками щодо можливого реваншу з британцем. Про це повідомляє сайт klitschko-brothers.com.

За словами Володимира, він навчився отримувати користь з кожної локальної невдачі, для великої перемоги в майбутньому.

"Кожен стикається з невдачами у своїй кар'єрі. Якщо хтось стверджує, що це не так, він або обманює, або з іншої планети. Мої успіхи підняли мене, але насправді я виріс на своїх поразках", - розповів українець

Володимир у черговий раз зазначив, що не відчуває себе переможеним після поразки відбулося 29 квітня поєдинку з Ентоні Джошуа.

"Не відчуваю себе невдахою, лише тому, що програв поєдинок. Ні в одному зі своїх поразок я не придбав більше, ніж у цьому. Дивно, скільки поваги і визнання приніс мені цей бій", - додав Кличко.

Що стосується матчу-реваншу з британським боксером, то, за словами Кличка, великий гонорар, на який налягає промоутер Джошуа Едді Хирн, не є для нього головною мотивацією.

"Це просто бізнес, ні більше, ні менше. Але гроші ніколи не були головною мотивацією для мене. Я просто хочу перемагати. Це моя мотивація. Гроші - лише підтвердження успіху. Якщо я прийму рішення битися з Джошуа, то точно не гроші будуть визначальним пунктом у цьому випадку", - додав Володимир Кличко.

Нагадаємо, за чутками, український суперважкоатлет Володимир Кличко (64-5, 53 КО) і володар поясів WBA, IBF і IBO Ентоні Джошуа (19-0, 19 КО) домовилися про проведення другого поєдинку.