ua en ru

Рішення РФ про введення військ в Україну мало миротворчий характер, - держадвокат Януковича

Рішення РФ про введення військ в Україну мало миротворчий характер, - держадвокат Януковича Фото: суд по справі Януковича (Pixabey)

Мешечек зазначив, що Янукович не має до вводу військ ніякого відношення

Державний адвокат екс-президента України Віктора Януковича Віталій Мешечек заявив, що рішення Російської Федерації (РФ) про введення військ в Україну мало миротворчий характер. Про це Мешечек сказав в ході судового засідання в четвер, 10 серпня 2017 року, передає кореспондент РБК-Україна.

"На засіданні мова йде виключнопро миротворчий характер. Це було звернення російського президента і мало миротворчий характер",- заявив держадвокат.

Крім того, Мешечек також зазначив, що Віктор Янукович не має до цього ніякого стосунку.

"У мене є клопотання про визнання цього доказу неприпустимим",- додав він.

Так, суд досліджував в ході засідання відеозапис позачергового засідання Ради Федерації по порядку #347, під час якого було підтримано звернення президента РФ Володимира Путіна про введення військ в Україну.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Оболонський районний суд вивчає звернення президента РФ Володимира Путіна до Ради Федерації про введення російських військ в Україну у справі про держзраду побіжного президента Віктора Януковича.