ua en ru

Рішення щодо миротворців на Донбасі не може бути прийняте без схвалення Ради, - НФ

Рішення щодо миротворців на Донбасі не може бути прийняте без схвалення Ради, - НФ Фото: Максим Бурбак

Бурбак наголосив, що російський проект резолюції є неприйнятним

"Народний фронт" (НФ) заявляє, що будь-які рішення щодо миротворців на Донбасі не можуть бути прийняті без схвалення у Верховній Раді. Про це під час Погоджувальної ради заявив керівник фракції Максим Бурбак, повідомляє прес-служба "Народного фронту".

"Народний фронт" заявляє, що жодне рішення ООН чи будь-кого іншого щодо миротворців без схвалення у Верховній Раді не може і не буде прийняте. Такою є вимога Конституції України, такою є жорстка позиція нашої фракції", - підкреслив він.

Бурбак наголосив, що російський проект резолюції є неприйнятним і він є "пасткою" для міжнародного співтовариства та України.

"Це нонсенс! Держава, яка вчинила збройну агресію проти України, держава, чиї війська окупували Крим і частину Донбасу, зараз починає гратися у миротворця", - резюмував Бурбак.

Нагадаємо, раніше представник Росії при ООН Василь Небензя заявив, що США та Україна відмовилися працювати з внесеним до Радбезу ООН проектом про введення миротворців на Донбас, який ініціював президент Росії Володимир Путін.