ua en ru

Рішення по матчу "Полтава" - "Шахтар" винесуть наступного тижня

Рішення по матчу "Полтава" - "Шахтар" винесуть наступного тижня Фото: стадіон "Локомотив"

Ситуація буде розглянута на засіданні КДК ФФУ

Рішення по матчу 1/4 фіналу Кубка України "Полтава" - "Шахтар", який був скасований із-за неналежного стану поля, буде прийнято на наступному тижні. Про це заявив відповідальний секретар КДК ФФУ Ігор Гриценко, передає телеканал Футбол 1.

"Матеріали про дії у відповідь клубів будуть спрямовані у КДК ФФУ, який наступного тижня дасть оцінку цим діям і прийме рішення про те, чому матч не відбувся, чия в цьому вина і, якщо буде встановлена вина клубу-приймаючої сторони, то буде розглядатися питання про зарахування технічної поразки", - сказав Гриценко.

Зазначимо, під час жеребкування 1/2 фіналу Кубка України в одному з кульок буде одразу дві команди - "Шахтар" і "Полтава". Це пов'язано з тим, що ще немає офіційного рішення щодо скасованого матчу, хоча все йде до того, що полтавський клуб отримає технічну поразку. Але остаточно це буде вирішено на засіданні КДК ФФУ.

Нагадаємо, президент футбольного клубу "Полтава" приїхав на стадіон, де розповів присутнім вболівальникам про своє рішення ліквідувати клуб.