ua en ru

Рішення апеляції щодо спору "Шахтаря" із Зінченком очікується до кінця жовтня

Рішення апеляції щодо спору "Шахтаря" із Зінченком очікується до кінця жовтня Фото: Олександр Зінченко (fcufa.pro)

Донецький клуб отримати більше грошей за розірвання контракту

Рішення Спортивного арбітражного суду в Лозанні (CAS) щодо позову донецького "Шахтаря" до до Олександра Зінченка очікується до кінця жовтня 2017 року. Про це повідомляє "Футбол 24".

Як розповів іспанський юрист Хуан де Діос Креспо, який співпрацює з донецьким клубом, "Шахтар" хоче відсудити у Зінченка і російської "Уфи" компенсацію за розірвання контракту.

"Ми чекаємо рішення апеляції в CAS по Олександру Зінченку. Він поїхав до "Уфи", потім в "Манчестер Сіті". Суть позову - "Шахтар" хоче отримати більше грошей. Точну суму не можу афішувати. Гравець розірвав контракт, але клуб отримає від футболіста тільки 8 тисяч євро", - сказав Хуан де Діос Креспо.

Український клуб наполягав на тому, що футболіст незаконно розірвав угоду і вимагав покарати його дискваліфікацією і великим штрафом. Але ФІФА лише зобов'язала Олександра Зінченка заплатити "Шахтарю" 8 тисяч євро. "Гірники" залишилися незадоволені цим рішенням і звернулися в CAS.

Нагадаємо, український півзахисник "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко не шкодує про рішення покинути донецький "Шахтар".