ua en ru

Не хотів бути в системі "Шахтаря" і їздити по орендах до 30 років, - Зінченко

Не хотів бути в системі "Шахтаря" і їздити по орендах до 30 років, - Зінченко Фото: Олександр Зінченко (shakhtar.com)

Він також назвав свій відхід з донецького клубу величезним кроком вперед

Український півзахисник "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко не шкодує про рішення покинути донецький "Шахтар". Про це повідомляє "Чемпіонат".

"Приблизно знав, заради чого йду з "Шахтаря", розумів, що це величезний крок вперед. Не хотів бути як всі, хотів бути іншим. Не бажав йти в оренду і, перебуваючи в системі "Шахтаря", кататися по орендах до 30 років, як це робили багато хто. У кожного свої цілі, і я щасливий, що у мене все склалося саме так", - сказав футболіст.

"Завжди потрібно цінувати те, що є: найголовніше - рідні та близькі. Навіть граючи в аматорських лігах Москви, отримував величезне задоволення від футболу, інше неважливо. Був впевнений, що все вийде, в цей час агент шукав мені команду", - додав Зінченко.

Раніше з'явилася інформація, що "Шахтар" вимагає дискваліфікації Зінченка, який, за словами "гірників", розірвав з клубом контракт в односторонньому порядку. Футболіст покинул "Шахтер" в 2014 году.

В сезоні 2016/17 Зінченко виступав за ПСВ на правах оренди. Українець відіграв 17 матчів за клуб з Ейндховена у всіх турнірах. Голландський клуб хотів продовжити співпрацю з гравцем, але він відмовився.

Нагадаємо, український хавбек англійського "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко замість зі своєю командою готується до старту сезону.