ua en ru

Репресії РФ в Криму проти кримських татар продовжаться з новою силою, - адвокат

Репресії РФ в Криму проти кримських татар продовжаться з новою силою, - адвокат Фото: Микола Полозов

Причиною цього адвокат називає остаточну заборону Меджлісу

Репресії Російської Федерації в Криму щодо кримських татар продовжаться з новою силою. Про це у Facebook написав адвокат Микола Полозов, коментуючи рішення Верховного суду РФ про заборону Меджлісу.

"Це означає одне: репресії російської влади у Криму щодо кримських татар продовжаться з новою силою. Під основний удар молота репресій потраплять члени цього представницького органу кримських татар, які залишилися в Криму", - заявив він.

Він також додав, що вже другий рік влада РФ утримує в СІЗО заступника голови Меджлісу Ахтема Чийгоза. Крім того, триває кримінальна справа стосовно іншого заступника голови Меджлісу Ільмі Умерова.

"Немає ніяких сумнівів, що скоро їх долю розділять і інші члени Меджлісу. У зоні ризику також і ті, хто має з ними контакти і спілкування, ті, хто висловлює активну особисту позицію, відмінну від думки російської влади і кримських колабораціоністів. Далі буде тільки гірше", - написав він.

Як я і казав раніше, Верховний Суд РФ залишив у силі рішення щодо заборони Меджлісу кримськотатарського народу на терито...

Опубліковано Nikolai Polozov 29 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні Верховний суд РФ підтвердив заборону на діяльність Меджлісу.