ua en ru

Renaissance зменшив свою присутність у капіталі Regal в 3 рази - до 6%

Renaissance Securities Limited (Кіпр) скоротив належне йому кількість акцій Regal Petroleum з 59 млн 892,945 штук (приблизно 18%) до 19 млн 254,083 акцій (6%).Про це йдеться в повідомленні компанії, опублікованому на сайті Лондонської фондової біржі.

Крім того, інвестиційно-консалтингова компанія Pope Asset Management (США) скоротила кількість своїх акцій Regal на 47% - до 24 млн 204,574 штук (7,55%).
У даний момент ціна акції Regal складає 39.75 пенсів.
Нагадаємо, на 4 березня (на момент закриття пропозиції Energees Management), власники 53,99% акцій Regal погодилися продати Energees свої акції за ціною в 38 пенсів.
"Ренесанс Груп" - група фінансових та інвестиційних компаній, що спеціалізуються на високоперспективних ринках. До групи входять компанії, що здійснюють інвестиційно-банківську діяльність, а також надають послуги по управлінню активами, прямими інвестиціями та споживчому кредитуванню.
Energees Management належить українському "Смарт-холдингу", підконтрольному бізнесменові Вадиму Новинському. Інвестиційна діяльність групи компаній "Смарт-холдинг" сфокусована на вкладеннях в Україні, країни СНД і Європи.Найбільшою інвестицією є 25% міжнародної вертикально-інтегрованої гірничо-металургійної групи "Метінвест", яка об'єднує 27 підприємств в Україні, Європі та США (інші 75% належать холдингу СКМ Ріната Ахметова).
Основними нафтогазовими активами Regal Petroleum є Мехедівсько-Голотовщинське і Свиридівське (SV) газоконденсатні родовища (Полтавська обл). У кінці жовтня 2010 р. у Regal виникли ускладнення при бурінні свердловини SV-69 (Свиридівське родовище): при спробі вилучення бура з свердловини його нижня частина застрягла. Крім того, Regal через проблеми з регулятивними органами призупинила видобуток в Україні, показники її видобутку виявилися нижче очікуваних.