ua en ru

На ремонт доріг у Донецькій області в 2017 залучать 2 млрд гривень, - Жебрівський

На ремонт доріг у Донецькій області в 2017 залучать 2 млрд гривень, - Жебрівський Фото: Павло Жебрівський

Жебрівський зазначив, що капітальний ремонт доріг ведеться у декількох напрямках

На наступний рік, щоб привести дороги у належний стан планується залучити з різних джерел фінансування близько 2 млрд гривень. Про це голова Донецької ОДА Павло Жебрівський повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Перевірив сьогодні, як йдуть роботи по відновленню та ремонту доріг загального користування Донецької області. Почали з дороги з Краматорська на Добропілля. На ділянці Андріївка - Новотроїцьке ремонтується всього 8 км", - написав він.

Він зазначив, що капітальний ремонт відбувався на дорозі Покровськ - Константинополь.

"У цьому році на реконструкцію доріг загального користування Донецької області з держбюджету виділено 86 млн грн. І ці кошти надійшли в область тільки в кінці літа. І реальні роботи ми змогли розпочати лише у вересні-жовтні. На наступний рік, щоб привести дороги у належний стан плануємо залучити з різних джерел фінансування близько 2 млрд гривень", - додав Жебрівський.

Перевірив сьогодні як йдуть роботи з відновлення та ремонту доріг загального користування на Донеччині. Почали із дороги...

Опубліковано Павлом Жебрівським 4 листопад 2016 р.

Нагадаємо, раніше Жебрівський заявляв про те, що вежа на горі Карачун неподалік Слов'янська відновить мовлення не пізніше 15 листопада.