ua en ru

Регламентний комітет Ради розгляне подання на Добкіна 12 липня

Регламентний комітет Ради розгляне подання на Добкіна 12 липня Фото: Михайло Добкін (УНІАН)

Засідання комітету заплановано на 15:00 12 липня

Комітет з питань регламенту та організації роботи Верховної Ради України 12 липня 2017 року розгляне подання Генеральної прокуратури України про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України Михайла Добкіна. Про це йдеться у повідомленні прес-служби комітету.

Так, на засіданні комітету, яке заплановано на 15:00 12 липня розглядатиметься подання на Добкіна.

"Про подання, підтримані та внесені до Верховної Ради України генеральним прокурором України Луценком Ю.В. 29 червня 2017 року, про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України Добкіна Михайла Марковича, про надання згоди на затримання народного депутата України Добкіна Михайла Марковича, про надання згоди на обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою (арешту) щодо народного депутата України Добкіна Михайла Марковича", - йдеться у анонсі засідання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у поданні Генеральної прокуратури України про притягнення нардепа від "Опозиційного блоку" Михайла Добкіна до кримінальної відповідальності фігурує ще один нардеп від Харкова Анатолій Денисенко.