ua en ru

Regal Petroleum завершила тестування газової свердловини в Полтавській області

Британська Regal Petroleum завершила тестування газової свердловини SV-59 в межах Свиридівського газоконденсатного родовища в Полтавській області.

Британська Regal Petroleum завершила тестування газової свердловини SV-59 в межах Свиридівського газоконденсатного родовища в Полтавській області, що їй належить. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Згідно з повідомленням, свердловина SV-59 була пробурена до глибини 5,470 м. Після очищення свердловина давала в середньому приблизно в 10,500 куб. м газу на добу і 14 куб. м, газового конденсату на добу.

На даний момент свердловина підключена до потужностей газопереробного заводу, і її продуктивність буде контролюватися під час виробничої програми тестування.

Також в прес-службі компанії відзначають, що видобуток газу і конденсату на Мехедівсько-Голотовщинському і Свиридівському газоконденсатних родовищах, що належать Regal Petroleum, за період в січні 2014 р. в середньому склала 150,082 куб. м газу на добу і 51 куб. м, газового конденсату на добу, а також 18 куб. м зрідженого газу на добу. При цьому середня ціна реалізації скрапленого газу 494 дол./куб. м.

Також у планах компанії в лютому-березні 2014 р. провести гідравлічний розрив пласта свердловини MEX-120 в межах Мехедівсько-Голотовщинського газоконденсатного родовища.

Основний вид діяльності Regal Petroleum - видобуток нафти і газу на Україні. У 2011 р. контрольний пакет акцій компанії купив "Смарт-холдинг" через компанію Energees Management. При цьому у вересні 2013 р. Компанія А1 з консорціуму "Альфа-груп" купила 24,43% Regal Petroleum з перспективою збільшення частки в майбутньому.