ua en ru

Реформування сектору безпеки України буде продовжено в 2013 р. навіть в умовах дефіциту коштів, - Янукович

Реформування сектору безпеки буде продовжено в Україні в наступному році навіть за умов дефіциту коштів. Про це заявив Президент України Віктор Янукович в ході засідання Ради регіонів, передає кореспондент РБК-Україна.

"Серед пріоритетів - подальша реформа сектору безпеки. Завершено розробку цілої низки концептуальних документів, зокрема щодо реформи армії, правоохоронної сфери. Навіть за умов дефіциту бюджетних коштів будемо винаходити можливість проведення цих змін. Окрема проблема - подальше реформування оборонно-промислового комплексу... Вже в наступному році має бути проведена глибока реорганізація цієї галузі. Вона має стати складовою національної економіки. Зволікання з подальшою реформою комплексу може призвести до непоправних втрат", - сказав Янукович.

Президент дав завдання Міністерству оборони та профільному комітету при президенті України найближчим часом надати конкретні пропозиції по плану дії на наступний рік.

Читайте також: Концепція і держпрограма реформування і розвитку ЗСУ до 2017 р. будуть прийняті найближчим часом, - Янукович