ua en ru

Ребров: "Зоря" по праву займає третє місце

Ребров: "Зоря" по праву займає третє місце Фото: Сергій Ребров

Наставник киян поділився враженнями від поєдинку

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров прокоментував перемогу над "Зорею" в чемпіонаті України. Про це пише сайт команди.

"Важкий матч. Втім, він таким і очікувалося. "Зоря" в черговий раз довела, що по праву займає третє місце. Луганчани зіграли організовано, компактно в обороні, намагаючись шукати свої шанси на контратаках. Радий, що в цій ситуації ми не збилися на навал, а в підсумку все-таки розхитали оборону суперника і заслужено забили переможний м'яч", - сказав Ребров.

"Ми не створили такої кількості гольових моментів, яке зазвичай створюємо в домашніх матчах, але, напевно, в цьому заслуга "Зорі". Крім того, після матчів Ліги чемпіонів хлопцям непросто переключитися на чемпіонат України. Навіть незважаючи на важливість майбутнього поєдинку. Радий, що ми вирвали перемогу, вона дуже важлива для нас. Подякував хлопцям, тому що це була гра навіть більше, ніж за шість очок", - додав тренер.

Нагадаємо, після перемоги над "Зорею" "Динамо" утримала перше місце в турнірній таблиці з відривом у 3 очки від "Шахтаря".