ua en ru

Від реалізації конфіскованих нафтопродуктів до держбюджету надійшло 164 млн грн податків

Від реалізації конфіскованих нафтопродуктів до держбюджету надійшло 164 млн грн податків Фото: Сергій Курченко

Кошти від реалізації цих нафтопродуктів перебувають на підприємстві

Від реалізації конфіскованих у структур українського бізнесмена Сергія Курченка нафтопродуктів було погашено податкових зобов'язань до державного бюджету на суму 164 млн грн. Про це повідомив директор ДП "Укртранснафтопродукт" Володимир Гаврилов сьогодні під час прес-конференції, передає кореспондент РБК-Україна.

"Реалізація цих нафтопродуктів була прийнята на підставі постанови Кабінету міністрів від 2012 г., а не на окремих локальних актах уряду... Кошти, які отримано на даний момент від реалізації цих нафтопродуктів, а їх приблизно 35-37% перебувають на підприємстві. З виручених коштів заплачені всі податки до бюджету. На разі це більше 100 млн грн", - сказав Гаврилов.

В прес-релізі ДП "Укртранснафтопродукт" уточнено, що по результатам реалізації саме цих нафтопродуктів підприємством вже було погашено податкових зобов'язань до державного бюджету на164 млн грн.

Гаврилов зазначив, що всі виручені кошти від реалізації арештованих нафтопродуктів будуть переведені підприємством після закриття справи щодо діяльності структур Курченка, яким раніше належали нафтопродукти.

"Коли закінчиться справа, досудове розслідування у справі Курченка, і суд дасть ухвалу, рішення чи вирок, куди перевести ці кошти, нами ці кошти всі будуть переведені негайно", - резюмував він.

Нагадаємо, "Укртранснафтопродукт" заявив про бойкот їх роботи в реалізації нафтопродуктів.