ua en ru

"Укртранснафтопродукт" заявив про бойкот їх роботи в реалізації нафтопродуктів

"Укртранснафтопродукт" заявив про бойкот їх роботи в реалізації нафтопродуктів Фото: "Укртранснафтопродукт" скаржиться на бойкот їх діяльності

При цьому держпідприємство не має наміру припиняти свою діяльність

ДП "Укртранснафтопродукт" заявляє про бойкотування їх діяльності в частині реалізації нафтопродуктів. Про це на прес-конференції заявив директор держпідприємства Володимир Гаврилов, передає кореспондент РБК-Україна.

"Держпідприємство працює гарно, відкрито, а їм це не вигідно, тому воно не виграє (тендери), а виграє ОККО, їм треба, щоб вигравав WOG... Хоча ціни ми дали на всіх тендерах набагато дешевше. Як у державного підприємства, все у нас за законом, тому на нас і нападки, тому що не подобається, що на ринку з'явилося державне підприємство, яке працює відкрито, красиво і за законом. Держпідприємство не потрібно на цьому ринку", - поскаржився Гаврилов.

При цьому представник "Укртранснафтопродукта" Сергій Сухан зазначив, що підприємство не збирається зупиняти свою діяльність.

"Укртранснафтопродукт" є і буде гравцем на ринку України, брав участь і буде брати участь в тендерах на постачання госпредпиятиям", - підкреслив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укртранснафтопродукт" подасть в суд на "Інтер" через неправдиву інформацію у випуску новин телеканалу.