ua en ru

Реал - Ювентус: Ми нічого не будемо змінювати в своїй грі, - Массіміліано Аллегрі

Реал - Ювентус: Ми нічого не будемо змінювати в своїй грі, - Массіміліано Аллегрі Фото: Массіміліано Аллегрі

Аллегрі очікує від своїх підопічних холоднокровності

Головний тренер туринського "Ювентуса" Массіміліано Аллегрі вважає, що його команда зможе в Мадриді повторити успіх першого матчу півфіналу Ліги Чемпіонів проти "Реала". Про це пише сайт УЄФА.

"Не будемо змінювати гру в обороні. Я дуже чекаю захоплюючого матчу. У порівнянні з першим поєдинком не будемо вносити серйозні тактичні зміни. Нам треба зберігати холоднокровність. Це допоможе зіграти краще. Малоймовірно, що поєдинок завершиться нульовою нічиєю. Коли ти граєш матчі такого рівня, то не думаєш лише про оборону. Нам потрібно якомога більше володіти м'ячем", - сказав Алегрі.

"Це півфінал Ліги чемпіонів, і ми відчуваємо тягар відповідальності. Нас чекає незвичайний матч. Я радий, що нам вдалося дістатися до цієї стадії. Сподіваюся, ми досягнемо потрібного результату і пробитися у фінал. Статистика - це лише статистика, а нам належить провести на полі 95 нескінченних хвилин. Мадридці хочуть перемогти, але при цьому вони будуть діяти обережно. Ми нічого не будемо змінювати в своїй грі. В атаці у суперника п'ять футболістів, тому нам потрібно виступити якомога краще", - додав тренер "Юве".

Нагадаємо, матч "Реал" - "Ювентус" відбудеться ввечері 13 травня, а на РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція поєдинку.