ua en ru

Реал - ПСЖ: анонс матчу

Реал - ПСЖ: анонс матчу Фото: "Реал" - ПСЖ (psg.fr)

Готуємося до матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Мадридський "Реал" прийме французький "Парі Сен-Жермен" в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 21:45, а дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 2". На думку букмекерів, у даному поєдинку більше шансів на перемогу у іспанського клубу.

14 лютого 21:45
Мадрид, "Сантьяго Бернабеу"

Перша частина дуелі двох європейських грандів відбудеться на "Сантьяго Бернабеу".

Орієнтовні склади:

"Реал": Навас; Начо, Рамос, Варан, Марсело; Каземіро, Кроос, Модріч; Бейл, Роналду, Бензема
Не зіграють: Карвахаль (дискваліфікація), Вальєхо (розтягнення задньої поверхні стегна)
Під питанням: Себальос (голеностоп)
Дозаявлені: немає

ПСЖ: Ареола; Дані Алвес, Маркіньос, Тьяго Сілва, Берчіче; Верратті, Діарра, Рабьо; Мбаппе, Кавані, Неймар
Не зіграє: Тьяго Мотта (фізична готовність)
Під питанням: Кюрзава (стегно)
Дозаявлений: Лассана Діарра

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан: "Той факт, що нам протистоїть французька команда, не грає для мене ніякої ролі. Думаю лише про те, як нам зіграти хороший матч. Так, я з Марселя, і ПСЖ завжди був нашим принциповим суперником, але зараз я в "Реалі" і не думаю про це. Сподіваюся, це буде гарний матч. Ми з радістю беремо участь в поєдинках такого рівня - це не тисне на нас, заради них ми і живемо. Вболівальники хочуть бачити прекрасний футбол і більше нічого " .

Головний тренер ПСЖ Унай Емері: "Майбутня гра - чудова можливість показати, хто ми, що з себе представляємо і чого хочемо досягти. Ми хочемо продовжувати рости, і зараз нас чекають матчі проти чемпіонів Європи, 11-кратних чемпіонів. Завжди приємно зустрітися з сильним суперником, а зараз нам буде протистояти діючий чемпіон. Сильніше суперника годі й чекати".

Нагадаємо, головний тренер "Реала" Зінедін Зідан після поразки від "Леганесі" (1:2) і, як результат, вильоту з Кубка Іспанії, зазначив, що його майбутнє в мадридському клубі залежить від протистояння з ПСЖ в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.