ua en ru

"Реал" спростував інформацію AS про дату підписання контракту з Моурінью

"Реал" спростував інформацію AS про дату підписання контракту з Моурінью Фото: Жозе Моурінью (manutd.com)

Мадридці звинуватив газету в спробі очорнити клуб

Мадридський футбольний клуб "Реал" виступив із спростуванням інформації про те, що клуб підписав контракт з Жозе Моурінью до відходу з поста наставника команди Мануеля Пеллегріні. Про це йдеться в повідомленні на сайті клубу.

Раніше видання повідомило, що португалець, якого в Іспанії звинувачують в ухиленні від сплати податків, підписав контракт із "вершковими" 31 березня 2010 року, коли чилієць ще очолював команду.

"Після публікації в сьогоднішньому випуску газети AS інформації щодо підписання контракту з Жозе Моурінью" Реал "хоче підкреслити, що ця інформація є абсолютно помилковою. 31 березня 2010 року" Реал "і Жозе Моурінью не підписували жодних контрактів про його призначення на пост головного тренера. цей контракт був підписаний обома сторонами через два місяці - 31 травня 2010 року ", - йдеться в повідомленні.

"Тому будь-які заяви або оціночні судження, опубліковані по даній інформації, не мають під собою ніяких підстав і інших цілей, окрім як завдати шкоди репутації" Реала "і його президентом, що стає нормою для цього конкретного ЗМІ", - підкреслюється в заяві "Реала".

Нагадаємо, головний тренер "Манчестер Юнайтед" Жозе Моурінью заперечує звинувачення в ухилянні від сплати податків під час роботи в "Реалі".