ua en ru

Реал - Манчестер Сіті: онлайн-трансляція матчу

Реал - Манчестер Сіті: онлайн-трансляція матчу Фото: Реал - Манчестер Сіті

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Онлайн-трансляція матчу "Реал" - "Манчестер Сіті" почнеться на РБК-Україна 21:15, а дивитися поєдинок можна на каналі "Футбол 1".

Після нульової нічиї в Манчестері обидві команди мають чудові шанси на вихід в головний матч сезону.

4 травня, 21:45
Мадрид, "Сантьяго Барнабеу"
Реал - Манчестер Сіті 1:0
Гол: Бейл, 20
Реал:
Навас - Карвахаль, Пепе, Рамос, Марсело - Модріч, Кроос, Іско - Бейл, Хесе, Роналду
Манчестер Сіті: Харт - Санья, Компані, Отаменді, Кліші - Фернандо, Фернандіньо - Навас, Туре, Де Брайне - Агуеро
Перший матч 0:0

Перший матч між командами в Англії вийшов дуже обережним. Без Роналду у складі "Реал" намагався малими силами атакувати, через це випади мадридців виглядали відверто слабкими. Тим не менш, свої моменти гості отримали, але дії Харта на лінії воріт не дозволили їм виграти.

Подібного ходу гри варто очікувати і в повторному матчі. "Реал" буде атакувати ще більше. Тим більше, шанси Роналду вийти на гру виросли - можна сподіватися, що португалець виведе свою команду на поле "Сантьяго Барнабеу". Незважаючи на досить бляклу гру в сезоні, у Мадрида є відмінні шанси на вихід у фінал.

Але і "Сіті" - команда з характером і висококласними гравцями. Правда, в Мадриді може не зіграти "мозок" атак "городян" Давід Сілва, з чим Пеллегріні буде складно. А ось у чому не можна сумніватися, так це в бойовому настрої гостей - вони вперше грають у півфіналі і будуть дуже бажати підняти планку своїх досягнень ще вище.

Реал - Манчестер Сіті: онлайн-трансляція матчу

Фото: Кріштіано Роналду

Форвард "Реала" Кріштіано Роналду:

"Я захоплювався Зіданом, коли він був гравцем, і тепер захоплююся ним у ролі тренера. З Зіданом ми відчуваємо себе більш цінними гравцями. Я хотів би бачити його тренером "Реала“ і надалі. Знаємо, що у нас буде складний матч з "Манчестер Сіті“, але все може статися. Вони пробилися в півфінал, тому що є відмінною командою. Пройти ПСЖ складне завдання, але вони впоралися".