ua en ru

Реал - Атлетико: онлайн-трансляція матчу

Реал - Атлетико: онлайн-трансляція матчу Фото: Реал - Атлетико

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Онлайн-трансляція матчу "Реал" - "Атлетіко" розпочнеться на РБК-Україна 21:15, а дивитися поєдинок можна на каналі "Футбол 1". Дві мадридські команди змагатимуться за титул найкращого клубу Європи.

28 травня, 21:45
Мілан, "Сан-Сіро"
"Реал" - "Атлетіко" 1:1
Гол: Рамос, 15 - Карраско, 79
Реал
: Навас, Пепе, Рамос, Роналду, Кроос, Бензема, Бейл, Марсело, Каземіро, Карвахаль, Модрич
Атлетіко: Облак, Годін, Луїс, Коке, Грізманн, Торрес, Фернандес, Габі, Савич, Сауль, Хуанфран

У 2014 році у фіналі Ліги Чемпіонів вже проходило мадридське дербі. Тоді "Атлетіко" був дуже близький до завоювання трофею, але "Реал" зумів наприкінці матчу зравнять рахунок, а компенсований час забити ще, що і принесло "вершковим" десятий Кубок європейських чемпіонів.

Сьогоднішня ситуація відрізняється від тієї, що була два роки тому. Тоді "Реал" горів завоюванням Кубка. А ось зараз "Реал" не показує такої прудкості. А ось "Атлетіко" демонструє, що здатний справлятися з будь-яким опонентом. Пройти "Барселону" і "Баварію", головних фаворитів турніру, гідно того, щоб вважати себе фавортом фіналу.

Очікувано, за рахунок класу гравців, невелика перевага є у "Реала". Але ныненшний "Реал" дуже мало показує гідну гру себе. Тобто, команда грає стабільно на хорошому рівні, але королівський клас не показує. А ось Симеона в черговий раз "вичавлює" з своїх гравців максимум, на який вони здатні. І в фіналі, можна бути впевненим, "Атлетіко" покаже себе у всій красі.

Варто очікувати, що "Реал" набагато більше володіти м'ячем. "Атлетіко" буде крек оборонятися і лише від успіхів "вершкових" під час позиційних атак буде залежати їх успіх. В іншому випадку, "Атлетіко" свій шанс в контратаці отримає. І що також імовірно, реалізує.

Реал - Атлетико: онлайн-трансляція матчу

Фото: Зінедін Зідан

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан:

"Атлетіко" добре грає в футбол і може створити проблеми будь-якому. Нас чекає важкий матч, адже суперник на шляху до фіналу пройшов "Баварію" і "Барселону". Робимо все можливе, щоб добре підготуватися до фіналу".