ua en ru

Реал - Атлетико: анонс матчу

Реал - Атлетико: анонс матчу Фото: "Реал" - "Атлетіко"

Готуємося до 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів

"Реал" і "Атлетико" проведуть перший півфінальний матч Ліги чемпіонів. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна у 21:30, а дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 1". На думку букмекерів, у даному поєдинку перевага на боці "королівського клубу".

2 травня, 21:45
Мадрид, Сантьяго Бернабеу

Матч в Мадриді буде судити англійська бригада арбітрів на чолі з 46-річним Мартіном Аткінсоном. Асистенти рефері Стівен Чайлд і Стюарт Берт, додаткові асистенти рефері - Майкл Олівер і Ентоні Тейлор. Четвертий рефері - Джейк Коллін. Всі представляють Англію.

Орієнтовні склади:

"Реал": Навас; Карвахаль, Рамос, Варан, Марсело; Кроос, Каземіро, Модріч; Іско, Бензема, Роналду.

Не зіграють: Бейл (литковий м'яз), Пепе (ребра).

"Атлетіко": Облак; Ернандес, Годін, Савич, Філіпе Луїс; Сауль, Коке, Габі, Карраско; Грізманн, Гамейро.

Не зіграють: Хуанфран (задній м'яз стегна), Хіменес (м'яз), Аугусто Фернандес (коліно)

Під питанням: Врсалько (коліно).

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан: "Ми не фаворити. Шанси – 50 на 50, як це завжди і буває на стадії плей-офф. Ми добре знаємо один одного. Протистояння з "Атлетіко" не змінилося з тих пір, як я сам грав у футбол. Це столичне дербі. Воно напружене, але рівень суперництва не змінюється. Якщо ти дійшов до півфіналу, значить, ти відмінно проявив себе на попередніх стадіях, проте попереду нас чекає новий матч".

Головний тренер "Атлетіко" Дієго Сімеоне: "Суперник постарається забити нам в перші хвилини гри, використовуючи інтенсивність своїх гравців. Ми повинні контролювати гру, щоб відчувати себе більш комфортно. Я очікую важкого матчу. Хто краще буде підготовлений тактично, у того й буде перевага".

Нагадаємо, нападник мадридського "Реала" Гарет Бейл не зіграє в обох матчах з "Атлетико" в півфіналі Ліги чемпіонів.