ua en ru

Реал - Атлетіко 2-4: відео голів та огляд матчу

Реал - Атлетіко 2-4: відео голів та огляд матчу Фото: "Реал" - "Атлетіко" (twitter.com/atletienglish)

"Матрасники" втретє в історії стали переможцями Суперкубка УЄФА

До уваги читачів РБК-Україна відео голів та огляд небезпечних моментів матчу за Суперкубок УЄФА між командами з одного міста - "Реалом" і "Атлетіко".

Мадридський "Атлетіко" в додатковий час взяв у Талліні верх над "Реалом" (4:2) і завоював трофей втретє при трьох спробах.

Перший гол був забитий дуже несподівано. Коста на першій же хвилині матчу гарматним ударом практично з нульового кута вистрілив у дальній кут. На 27 хвилині "Реалу" вдалося зрівняти рахунок. Бейл на швидкості увірвався вперед по флангу і подав у штрафну, Савич програв позицію на дальній штанзі, і Бензема забив гол ударом головою.

"Королівському клубу" вдалося вийти вперед у другому таймі завдяки реалізованості пенальті Рамоса. Через 16 хвилин підопічні Дієго Сімеоне зрівняли рахунок зусиллями Дієго Кости.

У додатковий час "матрацники" ще двічі вразили ворота Наваса - спочатку Сауль скористався передачею Томаса Парті і відправив снаряд під поперечину, а потім Коке з пасу Вітоло вразив кут воріт суперника.

Тепер за загальною кількістю перемог "індіанці" поступаються "Мілану" і "Барселоні", що брали трофей по п'ять разів, а також вигравав його чотири рази "Реалу". Як і у "Атлетіко", три перемоги в активі у "Ліверпуля".