ua en ru

Реал - Баварія: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів

Мадридський "Реал" у першому півфінальному матчі проти "Баварії" зумів здобути мінімальну перемогу. Гол забив Бензема.

Мадридський "Реал" у першому півфінальному матчі проти "Баварії" зумів здобути мінімальну перемогу. Гол забив Бензема.

23 квітня, 21:45
Мадрид, "Сантьяго Барнабеу"
Реал - Баварія, 1:0
Гол:
Бензема, 19
Реал: Касільяс, Пепе, Рамос, Коентрау, Карвахаль, Алонсо, Модріч, Ді Марія, Іско, Роналду, Бензема
Баварія: Нойер, Данте, Рафінья, Боатенг, Лам, Рібері, Роббен, Алаба, Шванштайгер, Кроос, Манджукіч

Фінальний свисток! Перший матч за Реалом!

90+2 хв. Як же не забив Мюллер?! Манджукіч головою скинув в центр м'яч після подачі з флангу і три захисники встигли повернутися і накрити Томаса!

88 хв. Реал спокійно відвів гру у фіналі матчу на чужу половину поля. Гра дається мадридцям важко, так як сил було віддано дуже багато. Баварія також втомилася солідно.

84 хв. Гетце бив з шикарною позиції в центрі штрафного, але Касільяс якимось дивом зреагував на удар!

Реал - Баварія: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів82 хв. Илльярраменди поміняє в поле Іско.

81 хв. Мюллеру дали пробити по центру від лінії штрафного, але Варан вчасно вставив ногу під м'яч.

78 хв. Модріч непогано перевів м'яч на лівий фланг на Бейла, який прострілив у центр штрафного, де Іско випередив Боатенг.

Реал - Баварія: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів74 хв. А ще Томас Мюллер з'явився замість Швайнштайгера.

Реал - Баварія: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів73 хв. А замість Роналду входить в гру Бейл.

Реал - Баварія: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів72 хв. Замість Рібері в гру входить Маріо Гетце. А у Реала Варан поміняв Пепе.

69 хв. Роналду пробив із лінії штрафного - Нойєр дістав м'яч з кута.

Реал - Баварія: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів67 хв. Замість Рафіньї на поле вийшов Мартінес.

65 хв. Реал заволодів м'ячем і показує Баварії, що також вміє диктувати ігрові умови.

61 хв. Модріч зі своєї половини поля вивів Роналду на побачення з голкіпером, Кріштіано до м'яча не встиг, але і Модріч, на думку судді, не з того місця ввів м'яч в гру.

Реал - Баварія: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів57 хв. Іско підіграв собі рукою, перехоплюючи м'яч після пасу Роббена.

55 хв. Реал дуже добре перекриває всі можливі варіанти атак Баварії. Природно, німці за світло індивідуальних дій просувається вперед, але серйозної небезпеки ці атаки не несуть.

51 хв. Рафінья несподівано відправив м'яч у ворота з флангу - Касільяс перевів м'яч на кутовий.

47 хв. Непогано почав тайм Реал - Роналду бив з кута штрафного і Нойер вже вступив у гру.

Слідкуємо за другим таймом

Перерва

45 хв. Треба Гвардіолі щось нове придумувати проти такого Реала. Гострі випади мадридців набагато небезпечніша монотонних атак гостей.

41 хв. А момент виникає біля воріт Баварії! Іско подав в штрафну, м'яч пролетів центр і опинився у самотнього Ді Марії, який з близької відстані відправив м'яч вище воріт.

38 хв. Намагаються баварці за рахунок тиску і агресії створити момент біля воріт Реала, але ударів по воротах Касільяса поки немає.

34 хв. Крім великої кількості зароблених і поданих кутових Баварія поки що похвалитися нічим не може. Оборона Реал діє зараз дуже зібрано.

30 хв. Бензема заробив непоганий штрафний, Ді Марія подав на Роналду, який скинув назад на Модріча, пас якого виявився дуже неточним.

26 хв. Різка атака Реала завершилася пасом Бензема з лівого флангу в центр на Роналду, який в дотик пробив трохи вище воріт.

23 хв. Ді Марія завершив непоганим ударом з лінії штрафного контратаку своєї команди - м'яч полетів прямо в Нойєра.

Реал - Баварія: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів19 хв. ГОЛ! Бензема! Контратака завершилася пасом Роналду на хід Коентрау по лівому краю штрафного, звідки португалець прострілив вздовж воріт на Бензема, який спокійно розстріляв ворота!

18 хв. Вдалося господарям відсунути гру від своєї штрафної і вирівняти відбувається на полі. Можливо, це німці трохи зменшили оберти.

14 хв. Роббен наніс перший небезпечний удар у матчі - але його постріл з лівої пройшов мимо воріт.

11 хв. Повністю контроль м'яча перейшов до гравців Баварії, який в традиційному для себе стилі широко намагаються розтягнути захист суперника.

7 хв. Алаба і Рібері зуміли розкрити правий фланг оборони Реала і француз прострілив, але ніхто з німців до м'яча не встигли.

3 хв. Одно починають команду гру. Баварія і Реал впевнено переходять центр поля, але момент створити поки не вдається.

Команди на полі, гімн Ліги Чемпіонів пролунав, починаємо!

Добрий вечір, шановні вболівальники. Ми починаємо онлайн-трансляцію матчу "Реал" - "Баварія".

На двох суперники здобули 14 Кубків європейських чемпіонів. "Баварія" виграла головний єврокубок п'ять разів і прагне стати першим клубом, який переміг у Лізі чемпіонів два роки поспіль. Два Кубки чемпіонів поспіль останнім завойовував "Мілан" (1989, 1990), за який тоді виступав нинішній наставник "Реала" Карло Анчелотті. Останній тріумф "королівського клубу", націленого на десятий трофей, датується 2002 роком.

Чинний чемпіон Німеччини "Баварія" в 20 матчах з "Реалом" домоглася 11 перемог. На своєму полі мадридці здобули сім перемог при одній нічиїй і двох поразках.

Клуби раніше п'ять разів зустрічалися в півфіналі Кубка чемпіонів. На рахунку "Баварії" чотири перемоги(1976, 1987, 2001, 2012), а "Реал" узяв верх лише одного разу - в 2000 році.

"Реал" не програє у 17 домашніх зустрічах Ліги чемпіонів поспіль. Остання поразку на "Сантьяго Бернабеу" йому завдала "Барселона" Гвардіоли 27 квітня 2011 року. Тоді каталонці взяли верх по сумі двох зустрічей (3:1) і вийшли у фінал.

У двохматчевих єврокубкових поєдинках "Баварія" змагалася з іспанськими клубами 15 разів, здобувши дев'ять перемог при шести поразках. Всього на іспанських полях мюнхенці здобули шість перемог при п'яти нічиїх і десяти ураженнях. У півфіналі ЛЧ-2012/13 баварці впевнено розібралися в гостях з "Барселоною" (3:0) і пробилися у фінал.

Головний тренер "Реала" Карло Анчелотті:

"Ми вийшли в півфінал і мріємо про титул більше, ніж хто-небудь ще. Це не нав'язлива ідея, але дуже серйозна мотивація. Ми дуже хочемо проявити себе і зробимо завтра все можливе. Проти "Барселони" ми зіграли компактно і надійно. Ігровий стиль "Баварії" схожий на "Барселону". Нам потрібно діяти компактно, щоб контролювати хід матчу".