ua en ru

РБК-Україна запускає жіночий онлайн-журнал Evita

Інтернет-холдинг "РБК-Україна" запускає новий проект - жіночий онлайн-журнал Evita.fm.

Проект названий на честь історичної особистості - Евіти Перон - однієї з найяскравіших постатей в історії XX століття, сильної жінки, яка боролася за права і добробут свого народу.

"Ми робимо інтернет-журнал для жінок, які не бояться приймати рішення, брати на себе відповідальність і йдуть по життю з високо піднятою головою. Evita буде розповідати Вам реальні історії з життя, публікувати думки як відомих персон, так і звичайних людей, - говорить керівник проекту Тетяна Ахапкіна. - Щиро сподіваюся, що ми зможемо зробити цей журнал цікавим і корисним для наших читачів".

Журнал Evita готовий співпрацювати з цікавими і талановитими позаштатними авторами. Продаж реклами на новому сайті буде здійснювати сейлз-хаус інтернет-реклами T-Sell.

Детально ознайомитися з проектом ви можете за адресою Evita.fm

РБК-Україна - інтернет-холдинг, що включає в себе незалежне українське інформаційне агентство RBC.UA (Краще інтернет-медіа 2011 року в номінації загальнонаціонального рейтингу "Людина року"), а також ряд тематичних сайтів і сервісів: Utro.ua, LuxPlanet.ua, Turbo.ua, Ua.Readme.ru, Pusk.ua, Narybalku.net та ін.