ua en ru

РБ Лейпциг - Тоттенгем: анонс матчу

РБ Лейпциг - Тоттенгем: анонс матчу Фото: "РБ Лейпциг" - "Тоттенгем" (twitter.com/DieRotenBullen)

Готуємося до матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

"РБ Лейпциг" прийме англійський "Тоттенгем Готспур" у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Трансляція розпочнеться о 22:00, а дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 2". Букмекери вважають німецький клуб беззаперечним фаворитом поєдинку. Фіналіст минулорічного розіграшу турніру в першій грі поступився з мінімальним рахунком.

10 березня 22:00
Лейпциг, стадіон "РБ Арена"

"Лейпциг" не тільки здобув важливу перемогу на виїзді, але і показало блискучу гру. Гості контролювали хід усього матчу, краще атакували і створили більше моментів. І хоча "Тоттенхем" додав у кінцівці, але протягом більшої частини поєдинку вони поступалися суперникам. І все ж результат першої гри ще зберігає інтригу в протистоянні.

Груповий раунд

"Шпроти" посіли друге місце в групі з "Баварією" (2:7, 1:3), "Олімпіакосом" (4:2, 2:2) і "Црвеною Звэздою" (5:0, 4:0). Німці фінішували на першому місці, у своєму квартеті вони зустрічалися з "Ліоном" (0:2, 2:2), "Бенфікою" (2:2, 2:1) і "Зенітом" (2:1, 2:0).

Наступний раунд

Для проходу в 1/4 фіналу турніру підопічним Юліана Нагельсмана підходить будь-яка нічия та перемога. Водночас лондонській команді необхідно забивати мінімум один гол, щоб відіграти різницю після першого поєдинку.

Внутрішня першість

"РБ Лейпциг" проводить напевно свій найкращий сезон. Команда знаходиться на другому місці в Бундеслізі і бореться за чемпіонство з "Баварією". "Тоттенхем" глибоко осів у турнірній таблиці АПЛ - восьма позиція.

Кадрова ситуація

У німців немає серйозних проблем зі складом. А ось у команді Моуріньо найважливіші виконавці будуть стежити за поєдинком з трибун - Кейн, Сон, Сіссоко, Бергвейн, Фойт.

Орієнтовні склади

"РБ Лейпциг": Гулач - Хальстенберг, Упамекано, Клостерманн - Адамс, Лаймер, Забітцер, Анхеліньо - Вернер, Шик, Нкунку

"Тоттенхем": Льоріс - Вертонген, Алдервейрельд, Дайер, Санчес, Танганга - Уінкс, Ло Чельсо - Ламела, Лукас Моура, Аллі