ua en ru

Розвідка заявляє про перекидання під Авдіївку взводів ЗС РФ

Розвідка заявляє про перекидання під Авдіївку взводів ЗС РФ Фото: у напрямку Горлівки та Донецька направлено групи снайперів

Зафіксовано перебування у Донецьку маневрених груп підрозділів РЕБ ЗС РФ

Українська розвідка заявляє про перекидання взводів російських військових на Донецькому напрямку, а також постачання на Донбас боєприпасів із РФ. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони.

"До району н.п. Олександрівка переміщено танковий та мотострілецький взводи 5 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК ЗС РФ. У напрямку Горлівки та Донецька направлено групи снайперів, які пройшли підготовку на полігоні "Кадамовский" Ростовської області РФ", - йдеться в повідомленні.

Також розвідкою зафіксовано перебування у Донецьку маневрених груп підрозділів радіоелектронної боротьби ЗС РФ.

Крім того, зафіксовано чергові факти постачання з території Росії боєприпасів та спеціальної техніки для потреб 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ.

"Із початку тижня до н. п. Свердловськ прибуло сім ешелонів із боєприпасами. Для доукомплектування розвідувальних підрозділів 1 АК із території РФ надійшов безпілотний комплекс повітряної розвідки "Типчак", - доповіли у відомстві.

Нагадаємо, раніше розвідка встановила особи офіцерів ЗС РФ, відповідальні за ракетні обстріли Донбасу.