ua en ru

Розвідка заявила про великі втрати бойовиків на Донбасі 18-19 серпня

Розвідка заявила про великі втрати бойовиків на Донбасі 18-19 серпня Фото: бойовики на Донбасі понесли великі втрати

За минулі дві доби на Донбасі загинули 24 бойовика

Протягом 18-19 серпня 2016 року в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі загинули 24 бойовика і 37 отримали поранення. Про це під час брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник з посиланням на дані української розвідки, передає кореспондент РБК-Україна.

"Головне управління розвідки надало підтверджену інформацію про втрати ворога за 18-19 серпня. Загалом, 24 бойовика загинули і 37 отримали поранення з 6 бандформувань, що входять в так званих ДНР і ЛНР", - повідомив Мотузяник.


За даними розвідки, значні втрати поніс підрозділ російських військ, місцем постіної дислокації якого є Кострома. Крім того, втрати понесла батальонная тактична група в Донецьку.

"Російське командування екстрено вивозить своїх десантників для попередження випадків дезертирства і викриття військової присутності на території України. Зокрема, днями була проведена часткова ротація особового складу батальйонної тактичної групи 331-го парашутно-десантного полку", - зазначив Мотузяник

Нагадаємо, в зоні АТО за добу загинув один український військовий, четверо поранені.