ua en ru

Розвідка зафіксувала переміщення техніки бойовиків на Донбасі до лінії зіткнення

Розвідка зафіксувала переміщення техніки бойовиків на Донбасі до лінії зіткнення Фото: танки (structure.mil.ru)

Бойовики продовжують зосереджувати техніку та озброєння в окупованих населених пунктах

Українська розвідка зафіксувала переміщення техніки бойовиків на окупованому Донбасі до лінії зіткнення сторін. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони з питань АТО Дмитро Гуцуляк.

"За наявною інформацією, на Світлодарському напрямку зафіксовано переміщення техніки бойовиків до лінії зіткнення сторін, у кількості 14 БМП, та 6 одиниць тентових вантажівок, які рухалися з району населеного пункту Дебальцеве в бік населеного пункту Логвінове", - повідомив Гуцуляк.

Крім того, у Міноборони зазначили, що бойовики продовжують практику зосередження техніки та озброєння у населених пунктах, наражаючи на небезпеку мирне населення практично по всій лінії розмежування. Зокрема, у східній частині населеного пункту Безіменне, на приватних ділянках зафіксовано розташування декількох танків, а на території школи населеного пункту Софіївка - артилерійські системи різного калібру.

Крім того, у промзоні населеного пункту Кадіївка, та на території ПТУ виявлено реактивні системи залпового вогню "Град".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за інформацією групи "Інформаційний спротив", Росгвардія має намір залучати до диверсійної діяльності "православні центри" в ОРЛО.