ua en ru

Розвідка повідомила про вивезення в Росію тіл загиблих на Донбасі офіцерів

Розвідка повідомила про вивезення в Росію тіл загиблих на Донбасі офіцерів Фото: бойовики на Донбасі

Крім того, в рядах бойовиків фіксуються чергові факти дезертирства

З підконтрольної проросійським бойовикам території Донбасу вивезли в Росію тіла загиблих офіцерів і солдатів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міноборони України.

"В ніч на 23 лютого через пункт пропуску Довжанський на територію Росії вивезено дві труни з тілами офіцерів ЗС РФ і п'ять мішків з останками тіл російських солдатів", - йдеться в повідомленні.

Крім того, розвідка перевіряє інформацію щодо доставки 23 лютого 60 тіл загиблих російських військовослужбовців і бойовиків в морг Донецької обласної клінічної лікарні для ідентифікації.

Також розвідка повідомляє про чергові факти дезертирства в рядах бойовиків.

"22 лютого в районі Світлодарська три військовослужбовця 7 окремої мотострілкової бригади (Дебальцеве) 2 АК при спробі здатися в полон були обстріляні російськими військовими. Один військовослужбовець вбитий і двоє поранені. У підрозділах 1 батальйону територіальної оборони (Михайлівка) 1 АК тривають випадки масового дезертирства. Факти масового звільнення російських військовослужбовців з подальшим поверненням у Росію відзначаються в підрозділах 5 окремої мотострілкової бригади (Рясне) 1 АК", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, контактна група домовилася про звільнення чотирьох заручників 26 лютого.