ua en ru

Розвідка повідомила про випадки відмови бойовиків на Донбасі від проходження "служби"

Розвідка повідомила про випадки відмови бойовиків на Донбасі від проходження "служби" Фото: бойовики на Донбасі (mykolaivka-rada.gov.ua)

В окупованій Горлівці близько 10 бойовиків відмовилися від подальшої "служби"

На окупованому Донбасі тривають випадки відмови бойовиків від проходження "військової служби". Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України у Facebook.

Повідомляється, що в з'єднаннях і частинах бойовиків з причини відсутності мотивації, незадовільних умов і знущання російських офіцерів над підлеглими зберігається тенденція до дезертирства і відмови від продовження контракту.

"У 3 окремій мотострілецькій бригаді (Горлівка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ близько 10 осіб відмовилися від продовження військової служби та укладення нового контракту", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в одному з підрозділів 5 окремої мотострілецької бригади в Макіївці бойовик зі зброєю залишив пост і виїхав у напрямку кордону з РФ.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей станом на 23 липня У з’єднаннях і частин...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 23 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на підконтрольній самопроголошеній ЛНР території російський військовий скоїв ДТП, постраждали мирні жителі.