ua en ru

Розвідка повідомила про чергові втрати бойовиків внаслідок обстрілів своїх позицій

Розвідка повідомила про чергові втрати бойовиків внаслідок обстрілів своїх позицій Фото: бойовики на Донбасі

У розвідці не уточнили кількість загиблих або поранених бойовиків

Проросійські бойовики на Донбасі продовжують нести втрати внаслідок обстрілів власних передових позицій. Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України у Facebook.

"Противник продовжує нести втрати особового складу в результаті порушень і халатного ставлення до виконання службових обов'язків, зокрема військовослужбовці одного з передових підрозділів 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти черговий раз обстріляли позиції сусіднього підрозділу", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької, Луганської областей станом на 6 квітня У з'єднання об'єднаннях і частина...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 6 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що на Донбасі перебувають 40 тис. бойовиків і більше 4 тис. російських військових.

"Сьогодні у російських гібридних сил на Донбасі на озброєнні 406 поставлених Росією танків, 848 Бтрів, 208 реактивних систем залпового вогню, 732 артилерійські системи, у тому числі й самохідні, 413 засобів протиповітряної оборони", - додав Гройсман.